Nai mua suomi uutiset

nai mua suomi uutiset

Kyse on kielikuvien ja sanaleikkien maksimoinnista. Välillä voi kuitenkin tulla ylilyöntejä, Petri Nygård toteaa. Härskit sanoitukset ovat olleet suomalaisessa musiikissa tuttuja jo vuosikymmeniä.

Frederik tahtoi takoa sun markkinarakoa ja Gösta Sundqvist rinnoista sua puristaisi. Oli kuitenkin aihe mikä tahansa, siihen on löydettävä oma lähestymiskulma. Suomirap tuntui hänestä kornilta, kun artistit kopioivat kaiken amerikkalaisesta hiphop-kulttuurista.

Vuosien aikana Petri Nygårdin kappaleiden sanoitukset ovat kertoneet yhä enemmän Petri Laurilasta. Artisti kuvailee arkiminäänsä ujoksi ja epävarmaksi. Kun kutsun itseäni pillumagneetiksi, toivon, että muutkin saavat samanlaista rohkeutta. Vielä viisi vuotta sitten Nygård luuli, etteivät naiset kuuntele hänen musiikkiaan. Keikoilla hän kuitenkin huomasi, että eturivi oli täynnä parikymppisiä tyttöjä. Tämä oli shokki, jonka jälkeen räppäri muutti kirjoitustapaansa.

Petri Nygårdin kappaleiden nainen on Nygårdin mielestä samanlainen kuin mies: Pannaan Suomi kuntoon —kappaleessa hän halusi kääntää sukupuoliroolit toisinpäin. Siksi juuri nainen laulaa kertosäkeessä: Tippa-T on persoona, jota ei kiinnosta, mitä yleisö ajattelee — tärkeintä on vain aiheuttaa reaktioita. Räppäri on kuitenkin kyllästynyt siihen, kuinka helposti artisti leimataan yhden kappaleen perusteella. Flexaaminen on räppislangia ja tarkoittaa showmaista esiintymistä ja huomionhakua.

On siistiä päästä välillä ilmaisemaan itseään eri tavalla. Laskimme suomiräpin seksistiset sanat: Soundissa on osuttu eksoottiseen taitepisteeseen; se on peräisin ajalta, jolloin modeemin valintaääni yhtäkkiä yhdisti kulttuurisen geenipoolimme muuhun maailmaan. Herkkä älyllisyys ei tunnetusti ole kovin myyvää, mutta tänä keväänä asiat ovat toisin. Siitä on kiittäminen Vestaa, joka on kuin varkain onnistunut kirjoituttamaan nimensä festivaalijulisteisiin isoilla kirjaimilla, myymään klubikeikkansa loppuun ja sysäämään levynsä listojen kärkeen.

Debyyttilevyn Fakin Rockstarr on suomalaisen popin kentällä suunnannäyttäjä, johon tiivistyy artistin ympärillä pyörivän hypen epätodennäköisyys. Miten jokin näin vieras ja outo voi yhtäkkiä olla näin mainstreamia?

Siinä missä aiemmat hitit Sun katu ja Ota varovasti mahtuvat vielä valtavirtapopin konventionaalisiin raameihin, Fakin Rockstarr on jotain tyystin muuta.

Se on yhdistelmä tappavan tarttuvaa hokemaa ja nyrjähtänyttä tuotantoa, josta on vaikea saada otetta vielä usean kuuntelukerran jälkeenkään. Juuri kun kappale vaikuttaa asettuvan raiteilleen, kaikki vinksahtaa: Kolmeminuuttiselle popkappaleelle se on hyvin epätyypillinen ja epäradioystävällinen käänne — ja juuri siksi niin oivallinen.

Voisiko kotimaisen popin tulevaisuus ollakin kiehtovassa hulluttelussa? Ulkomailla outoilu on jo valtavirtaa Kanye Westin ja Kendrick Lamarin kaltaisten luovien nerojen ansiosta, mutta Suomessa laji on vielä lapsenkengissä. Kenties Vestan menestys enteilee uuden ajan alkua. Kiinnostavaa on myös se, miten näinkin lyyrinen musiikki on löytänyt tiensä edm-voittoisille hittilistoille. Samalla kun suomen kieli rapistuu ympärillä, Vesta briljeeraa värikkäillä sanavalinnoilla kuten tämänkin kappaleen yökyöpeli ja lähellä hellä ja huolellisesti kirjoitetuilla tarinoilla.

Sillä tarinoita ne nimenomaan ovat — taiten rakennettuja pieniä runoja, joihin kuulijan on helppo sijoittaa itsensä. Vaikka mediassa taivastellaan Vestan lyriikoiden henkilökohtaisuutta, niiden vetovoima piilee siinä, että kertoja voisi itse asiassa olla kuka hyvänsä.

Vestan sanoitusten kuunteleminen tuntuu vähän samalta kuin hyvän aikakauslehden lukeminen. Muuhun listapoppiin verrattuna se on kuin vaihtaisi Me Naisten ihmissuhdejutut New York Timesin vastaaviin: Eläköön, älyn kevät !

Toisaalta Fakin Rockstarr välttää näppärästi tunteikkuuden sudenkuopat: Se on runoilijan kädenojennus jonnekin JVG-kansan ja viimevuotisen Post Malone -hitin suuntaan — taktisesti välkky valinta. Tästä kevyestä laskelmoinnista huolimatta Vesta on perinteisistä kahleista vapaa: Vesta ei ole miehistä yleisöä viihdyttämään suunniteltu tuote tai tanssityttö vaan omaehtoinen artisti, joka tässäkin kappaleessa tekee tosiasiat selviksi: Osa räppipäistä saattoi höristää korviaan viime syksynä, kun Pyhimyksen biisi Kynnet, kynnet julkaistiin.

Suomiräp on vallannut radiot ja televisiot jo tovi sitten, mutta nyt soittolistoilta kuului kuuntelua vaativa räp. Miten on päädytty tilanteeseen, jossa suosittu suomiräp kuulostaa tältä:. Ensin jäljet johtavat Pyhimykseen. Hän pudottelee nimiä ja käyttää kulttuuriviittauksia Kake Randelinista beta cuck fight clubiin. Riippuen sukupolvestasi toinen niistä on tuttu ja toinen vaatii goog­lausta. Lisäksi Pyhimyksen riimit ovat selkeitä, täynnä selväsanaista suomea.

Samaan aikaan ne sisältävät virkistäviä vertauskuvia ja yllättäviä skenaarioita. Tuntuu kuin ymmärtäisi, muttei ihan — ainakaan ennen kuin on kuunnellut biisiä lisää. Pyhimys on kuitenkin vain yksi Mikko Kuoppalan rooleista. Näissä tehtävissään Kuoppala on varmasti saanut enemmän vihiä suositun musiikin anatomiasta kuin vain riimejä rustatessaan.

Hyvä musiikki on toki makuasia ja löytää toivottavasti aina kuulijansa, mutta hitin muotoutumiseen tarvitaan ehkä muutakin kuin läjäpäin lykkyä. Soolo-Pyhimys on samastuttava henkilö, eikä mikään genreräppäri. Kliseisiä hahmoja Mikko Kuoppala saa esittää Teflon Brothersissa ja Lika-Akina, joten soolomateriaalin voisi siinä mielessä tulkita olevan inhimillisintä kamaa, lähinnä häntä itseään. Samastuttavuus ja illuusio henkilökohtaisuudesta tekee Pyhimyksestä helposti lähestyttävän. Pyhimyksen suosio ei ole edellä mainitusta huolimatta ilmiselvää.

Niin suomalaiskansalliseen kuin suomiräpin eetokseen sopisi parhaiten puhe kovasta työstä ja rakkaudesta lajiin. Ja jep, onhan Pyhimys otellut suomiräpin kehissä jo yli kymmenen vuotta. Mutta niin on nykytekijöistä moni muukin, ja vain harva heistä on saavuttanut kansansuosiota alan arvostuksen rinnalle. Kiitos Teflon Brothersin, soittolistat, täydet keikkayleisöt ja tarttuvat kertosäkeet ovat Pyhimykselle tuttuja ennestään. Vaikkei Pyhimys ole ikinä hyväksynyt Tefloneiden musiikillista vähättelyä, hän on kertonut Tefloneiden jäsenten tekeytyvän hahmoina itseään tyhmemmiksi.

Jos se on pohjustanut Pyhimyksen tunnettuuden Kynnet, kynnet -biisin suosiolle sopivaksi, mikäs siinä. Ja sitten siellä on Vesta. Hänen äänensä on kuin Paula Vesalan: Vestan ääni tuo biisiin sen kipeästi kaipaamaa tulkintaa ja tunnetta.

Vasta Vesta tekee biisin melankoliasta yhteistä ja omaa. Hänen ansiostaan Pyhimystäkin kuuntelee paremmin kuin ilman häntä. Lopulta Vesta on suurin syy sille, että biisistä on tullut niin iso crossover-hitti kuin se on. Miljoonia kuuntelukertoja ja tuttu kertosäe niillekin, jotka eivät suomiräpistä välitä. Yleensä moinen lause tarkoittaa: Politiikkaan ja rakkauteen liittyy lähes aina performatiivisuus ja sen kautta tapahtuva riskienhallinta. Ensimmäinen askel kohti kriisiä. Viime aikoina sidosryhmissäni on puhuttu erinäisistä musiikillisista ansoista.

Termillä tarkoitetaan suunnilleen sitä, että joku toimija jumahtaa tiettyyn — usein ympäristön kanssa yhteistyössä luotuun — konseptiin, joka alkaa määrittää artistin tuotantoa liiaksi. Luulitko, että YouTube-videon on aina oltava mielenkiintoinen? Miehen outo terveydentila ihmetyttää - tällä ei ole edes nimeä. Portion Boys julkaisi Rantahärkä-videon, mukana jättimäinen kehonrakentaja.

Mies sai kiellon yhteydenpitoon vanhempiensa kanssa - kestää viisi vuotta. Vauva syntyi metrossa - sai erittäin hyödyllisen lahjan. Hehkeä Janna Hurmerinta huumaa Instagram-kuvillaan. Oku Luukkainen heittää pian uutta ysäribängeriä:

nai mua suomi uutiset

: Nai mua suomi uutiset

LIVE SEKSI KAMERA TANSSIKURSSIT HÄMEENLINNA 623
Karvainen pillu video suomalaista seksiseuraa Tämä oli shokki, jonka jälkeen räppäri muutti kirjoitustapaansa. Oli kuitenkin aihe mikä tahansa, siihen on löydettävä oma lähestymiskulma. Hän huomauttaa seksiturismin olevan hyvin pieni osa maan matkailun kokonaiskuvaa. Mutta — toisin kuin poliitikot usein väittävät — kaikissa konflikteissa riitelevät aina ensisijaisesti ihmiset eivätkä asiat. Lamin lähetti ystävänsä mukana Vapaat miehet tallinn brothel simpukan, jonka sisään oli kaiverrettu puhelinnumero. Onneksi lähitulevaisuudessa näemme naiset itsensä täysmustaan lakanaan verhonneina kun liikuskelevat ulkona, ei tarvitse miesten enää kiveksillään ajatella. Mies sai kiellon yhteydenpitoon vanhempiensa kanssa - kestää viisi vuotta.
SEXI DEITTI MAKSULLISIA NAISIA 327
Nai mua suomi uutiset 110

Tutkijatiimin, johon kuului muun muassa tohtori Emmanuel Fragniere Bathin yliopistosta, katsovat, että miehelle ihanteellisin aviopuoliso on häntä itseään viisi vuotta nuorempi. Lisäksi naisen olisi hyvä olla miestä korkeammin koulutettu. Hyötyä vaikuttaa olevan myös sillä, että kummallekin liitto on ensimmäinen. European Journal of Operational Research -lehdessä julkaistu tutkimus käsitti pariskuntaa, jotka olivat seurustelleet tai olleet naimisissa yli viisi vuotta.

Ne ei käy missään baareissa! Ne on siihen liian älykkäitä eikä niiltä jää aikaa juottolassa istuskeluun. Ne väsää kuitenkin kolmatta väikkäriä. Tylsiä tyyppejä verrattuna ehtaan puumanaiseen. Mistä lähtien korkea koulutus on ollut yksi yhteen mensan testien kanssa? Se oli viime vuosisataa kun maisterin papereilla pystyi pätemään. Nykyään niitä on enenevässä määrin mitä lahjattomammilla ihmisillä. Ne toimivat jonkinlaisena egon lähteenä heikolle itsetunnolle. Ja sen kyllä huomaa.

Omallakin duunipaikalla yksi maisteri täällä pätee, ei suostu edes kahvia keittämään, koska on maisteri. Miten sellaisen kanssa kotona elää jonka patenttivastaus siihen, miksi se ei osallistu mihinkään kotitöihin, lasten kasvatukseen tai muuhunkaan on: Minä tykkään paljon enemmän tuosta mikä minulla jo on kotona. Ei se tyhmä ole vaikkei sillä maisterin papereita olekaan, on minua juuri tuon 5 vuotta nuorempi ja jumalatar sängyssä, eikä koe kahvin keittämistä itsetuntoaan uhkaavana ihmisoikeusrikoksena.

Jos tätä nettilehteä lukisi änkyräfeminisitit, saisit sellaisen kimppuusi. Argumenttina olisi tietysti seuraava: Ei koskaan käytä väittelyissä omaa kouututaan aseena ja tekee jopa kotitöitä saan kyllä huutia jos hän tämän näkee. Eli joskus se käy jätkälläkin hyvä tuuri. Moni käytännön asia on helpompaa sen jälkeen. Tietysti kiva lisäbonus on jos nainen on timmi otus punkassa. Siitä vaan, jos haluaa alentaa itsensä tahdottomaksi kotieläimeksi. Muuten en kyllä suosittelisi.

Nain aikoinaan nuoremman mutta itseäni tyhmemmän ja erohan siitä sitten tuli. No miltä tämä otsikko sitten tuntuu - siis pitääx miehen olla vielä tyhmempi kuin itse on ja vielä kaiken lisäksi vanhempi? Tässäkö halvennetaan miehiä ihan raa'asti ja nostetaan naisia miehen yläpuolelle?

Eipä tuota ku 2 miestä samana päivänä tai viikonloppuna nuorempana, yksi kerrallaan. Ryhmäseksiä en oo harrastanu enkä harrasta. Nykyisin riittää yksi mies, kun oon naimisissa.

Useampikin kerta silleen, ett kaksi miestä ja välissä muutama tunti, tai max 12 h, eli toinen päivällä toinen yöllä. Joskus muistaakseni ollu 4 viikossa. Tällä viikolla ollu 2 eri miestä, kolmas oli tarjolla mutten ottanu. No eiköhän kaks oo aika normaalia, jos on pitkä liitto ja vakituinen rakastaja kuvioissa Tosin harvoin oikeasti näin tapahtuu kun kotona tilanne on vuosien mittaan ns. Olen pannut kahdeksaa naista viikonlopun aikana. Kaksi mutta ne meni jotenkin niin, että sain tosi huonon maineen pitkäksi aikaa.

Oltiin nimittäin festareilla ja sitten yhen tyypin kanssa kovassa kännissä oltiin tosi nopeesti puuhissa. Muistan kun mun kaveri tuli telttaan hakee jotain ja yllätty kun mää makasin mahallani ja tää tyyppi pani mua päältä. No kyseisen tyypin tyttöystävä tuli sitten tonne festafreille myöhemmin en tietenkään tiennyt siitä joten jatko kuivui kasaan. No sitten lauantaina joku mies iski mut ja ylläri ylläri taas mentiin mun teltaan panee.

No tietty se mun kaveri taas tuli just sillon Sain ikuisen jakorasian maineen Miehistä yksi oli vakkari ja 3 ihan tuntematonta. Ei ryhmäjuttuja vaan yksittäin. Mä oon lähes siveellinen itse, mutta eräs ystäväni osaa nää jutut. Eräillä festareilla kolmen päivän aikana 8. Oli tuolloin vielä itse kai Olin aika haavi auki kun nää oli niitä ekoja juttuja, mitä sain hänestä selville kun tutustuttiin. Pitäisin melkein huorana, jollen rakastaisi häntä sydämestäni.

Ja yleensä se on sitten ollut joku sen hetkinen poikaystävä. En ole irstailun kannattaja, enkä pysty tuosta vaan menemään sänkyyn ihan ventovieraan kanssa. Kolme miestä samana päivänä. Tai siis vuorokauden aikana. Ex-mies pani päivällä,uusi hoito iltapäivällä ja illalla baarin jälkeen tuttu hoito. Ja kerran olen ollut kahden kanssa yhtäaikaa. Viimevuonna festareilla kaato 4, eli 1 per päivä.

Sen tiedän, että nuorempana pysy noissa ~vuotiaissa, mutta vanhempana sitten Näytti itse jo vuotiaana ihan täysikäiseltä jne. Onhan se kuvottavaa, joo. Kuinka monta sanaa on lauseessa: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

3 thoughts on “Nai mua suomi uutiset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *